Nur Heute 10% Rabatt auf Muuto Stühle. Gutscheincode: GM56T7
NY11 Bar Chair
Visu - Lounge Chair
Hang Chair
Hocker NA3

Betalingsmethoden

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

Creditcard betaling

Mintroom accepteert de volgende creditcards: Visa en Mastercard.

Voor jouw veiligheid, moet een verificatiecode (CVC2 of CVV2 nummer) worden ingevoerd bij alle online creditcard betalingen. Dit nummer staat op de magneetstrip van de kaart en wordt niet op de betalingsdocumenten genoemd. Details rondom de betalingsinformatie zullen worden overgebracht met vergrendelde Secure Socket Layer (SSL) server omdat jouw veiligheid belangrijk voor ons is.

 

Betaling via Amazon

Je kunt voor betalingen en verzendkosten de informatie van jouw Amazon-account gebruiken om snel en veilig te kopen van Mintroom.

Geniet van de uitgebreide kopers bescherming van Amazon. Als je ervoor kiest om te kopen van Mintroom via Amazon, dan ben je beschermt door de garantie van Amazon op de goede staat van de goederen en de snelle levering. Rond je aankoop snel af, zonder dat je herhaaldelijk jouw verzend- en factuurgegevens moet invullen. Betaal snel en gemakkelijk.

 

Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Vooruitbetaling kunnen rechtstreeks naar onze bank worden gemaakt. Vergeet niet jouw referentie bij te voegen, zoals weergegeven op jouw orderbevestiging. Zodra het openstaande bedrag is ontvangen, zullen wij jouw bestelling versturen. Mocht jouw betaling aan Mintroom niet binnen 5 werkdagen worden ontvangen, wordt jouw bestelling geannuleerd.

Mintroom's bankgegevens zijn:

Volksbank Bielefeld, IBAN DE27478601251508875400, BIC GENODEM1GTL

 

PayPal afrekenen

Met PayPal kun je online betalingen veilig verzenden, het is gemakkelijk en kosteneffectief.

Als je ervoor kiest om te betalen met PayPal, word je automatisch in het betalingsproces doorgestuurd naar PayPal. Daar kun je jezelf aanmelden als de bestaande PayPal-klant met je gebruikersgegevens en de betaling bevestigen. Als je nieuw bent bij PayPal, kun je de betaling uitvoeren als gast of een PayPal-account openen en de betaling bevestigen.

Met PayPal kun je betalen met creditcard, automatische incasso of directe overschrijving en geniet je van de 100% kopers bescherming van PayPal.

 

Betalen met iDeal 

Als je de betaling via iDeal kiest en je een klant bent met een deelnemende bank, word je rechtstreeks naar de gebruikelijke online bank site van jouw bank doorgestuurd. Hier kun je een rechtstreeks een betalingsoverschrijving uitvoeren. Omdat Mintroom met een bank werkt die lid is van het iDEAL-netwerk, kunnen de betalingen gelijk worden verwerkt en jouw meubels direct worden verzonden.