Nur Heute 10% Rabatt auf Muuto Stühle. Gutscheincode: GM56T7
NY11 Bar Chair
Visu - Lounge Chair
Hang Chair
Hocker NA3

Retourneren

Retourneren door klanten

Jouw herroepingsrecht als consument

Ben je ontevreden met ons product of ben je van gedachten veranderd? Je hebt 14-dagen lang het recht op retourneren. Om jouw recht op retourneren of annulering uit te oefenen, moet je met ons contact op te nemen met een retouraanvraag. Je kunt het bijgevoegde retourformulier hiervoor gebruiken of rechtstreeks contact met ons opnemen. Stel Mintroom, zo snel mogelijk binnen de 14 dagen retourneerperiode, op de hoogte van eventuele wijzigingen of problemen die je hebt.

E-mail: hello@mintroom.nl

Bericht: Mintroom, Mintroom Returns, Moosdorfstraße 7-9, 12435 Berlin

Telefoon: +31(0)20-808 7291

Mintroom accepteert alleen de retour van niet-gebruikte producten in de originele verpakking. Als het geretourneerde product is beschadigd of tekenen heeft van gebruik laat zien, zal de retour niet worden terugbetaald.

 

14 dagen herroepingsrecht

Je hebt het recht om zonder opgaaf van redenen van gedachten te veranderen binnen 14 dagen na ontvangst van jouw bestelling.

 

De retourperiode bedraagt 14 dagen vanaf de dag dat:

1. jij of jouw vertegenwoordiger bezit heeft genomen van jouw bestelling, of;

2. wanneer jij of jouw vertegenwoordiger (derden anders dan de vervoerende partij), bezit heeft genomen van het laatste ontvangen item, wanneer je meerdere producten hebt besteld in dezelfde bestelling en deze apart worden geleverd;

3. jij of jouw vertegenwoordiger (derden anders dan de vervoerende partij), het laatste deel van een product in ontvangst heeft genomen dat geleverd wordt in meerdere items of onderdelen.

 

Gevolgen van annulering (of gevolgen van herroeping)

Wanneer jij jouw bestelling retourneert, dan betalen wij alle betalingen met inbegrip van de levering kosten (exclusief de bijkomende kosten van de terugzending anders dan door ons aangeboden) terug, en gaan we over tot onmiddellijk terugbetaling binnen 14 dagen na de datum waarop de kennisgeving van opzegging van het contract is ontvangen. Voor deze terugbetaling, zullen we gebruik maken van dezelfde middelen van betaling dan die door jou gebruikt zijn in de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen; in geen van beide gevallen betaal jij de kosten voor deze terugbetaling.

Totdat we de geretourneerde goederen hebben ontvangen, of totdat je heb kunnen aantonen dat de goederen zijn teruggebracht, kunnen we wachten met de terugbetaling. Je moet de goederen onmiddellijk terugbrengen, in elk geval niet later dan de 14 dagen na de datum waarop je ons op de hoogte hebt gesteld van de annulering van het contract. Je dient de directe kosten voor het terugzenden van de goederen te betalen.

 

Niet te retourneren artikelen

Het recht op retourneren of annuleren is niet van toepassing op gepersonaliseerde artikelen, artikelen die op bestelling zijn gemaakt, of die duidelijk zijn afgestemd op de persoonlijke behoeften van de consument.

 

 

Contactformulier